CZ EN

Konzultační materiál k transpozici směrnice o základním platebním účtu (PAD) – Veřejná konzultace (22. ledna 2015 – 28. února 2015)

Veřejná konzultace k transpozici Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/92/EU ze dne 23. července 2014 o porovnatelnosti poplatků souvisejících s platebními účty, změně platebního účtu a přístupu k platebním účtům se základními prvky.

Ministerstvo financí dne 22. ledna 2015 zahájilo veřejnou konzultaci k transpozici Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/92/EU ze dne 23. července 2014 o porovnatelnosti poplatků souvisejících s platebními účty, změně platebního účtu a přístupu k platebním účtům se základními prvky.

Směrnice obsahuje opatření, která se týkají tří oblastí:

  1. Porovnatelnost poplatků za platební účty
  2. Změna platebního účtu
  3. Přístup k platebnímu účtu

Uvítáme všechny věcné odpovědi, připomínky, návrhy a podněty k tématům vymezeným v konzultačním materiálu i k případným nejasnostem v textu Směrnice.

Odpovědi lze zasílat prostřednictvím formuláře na adresu platebni.sluzby[at]mfcr.cz, a to nejpozději do soboty 28. února 2015.

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.