CZ EN

OECD zveřejnilo Ekonomický přehled ČR, 2010

Dne 6. dubna 2010 byl za účasti generálního tajemníka OECD Angela Gurríi a premiéra ČR Jana Fischera zveřejněn Ekonomický přehled ČR, 2010. Jedná se o zprávu, kterou OECD vypracovává pravidelně každých 18 měsíců a ve které jsou formulovány doporučení pro hospodářskou politiku země. Kromě tradiční makroekonomické části se zpráva podrobněji věnuje daňové reformě, reformě dávkového systému a zlepšení obchodního prostředí. Příští Ekonomický přehled bude zpracován v roce 2012.

U této příležitosti byl rovněž uspořádán odborný seminář, na kterém byl Ekonomický přehled podrobněji prezentován ze strany OECD. Na semináři vystoupil generální tajemník OECD Angel Gurría (projev generálního tajemníka OECD), předseda vlády ČR Jan Fischer a ministr financí ČR Eduard Janota (Projev ministra financí - OECD - seminář (.PDF, 69 kB) a Projev ministra financí - OECD - High Level Seminar (.PDF, 67 kB)).

  • Zdroj: MF - Odbor Mezinárodní vztahy: OECD zveřejnilo Ekonomický přehled ČR, 2010, publikováno 04/2010 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.