CZ EN

Příručka dobré praxe kontroly finančních prostředků poskytovaných z EU fondů

Příručka dobré praxe navazuje na Metodický pokyn CHJ č. 13 - Kontrola finančních prostředků poskytovaných z EU fondů programového období 2021-2027. Příručka má doporučující charakter, přičemž vhodně doplňuje existující metodické materiály v řešených oblastech, přináší věcný pohled na používané postupy a na to, jak je lze efektivně naplňovat.

V příručce jsou uvedeny zejména praktické informace pro řídicí orgány a další subjekty zapojené do implementace operačních programů v rámci programového období 2021-2027 při plánování, výkonu a evidenci kontrol finančních prostředků pocházejících z EU fondů poskytovaných formou dotace, příspěvku, grantu, finančním nástrojem nebo jejich kombinací atp. příjemcům, anebo přesunutých rozpočtovým opatřením organizační složce státu k realizaci projektu, a to včetně národního spolufinancování. U vybraných témat je akcentováno upozornění na rizikové oblasti praxe a pro názornost jsou uváděny příklady dobré nebo špatné praxe.

Příručka dobré praxe, verze 1.0, vydáno dne 30. 6. 2021.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.