CZ EN

Webinář s Mezinárodní finanční korporací

Ve dnech 26. - 27. ledna 2021 se uskutečnil webinář k představení možností spolupráce s Mezinárodní finanční korporací (IFC), členem Skupiny Světové banky a největší mezinárodní rozvojovou institucí zaměřující se exkluzivně na podporu soukromého sektoru ve více než 100 zemích světa. Na přípravě této akce se Ministerstvo financí podílelo společně se slovenskou Eximbankou a maďarskou Eximbankou.

V rámci webináře byly zástupcům českých, slovenských a maďarských podniků prezentovány obchodní příležitosti a možnosti spolupráce s IFC v Ázerbájdžánu, Bělorusku, Gruzii, Srbsku a na Ukrajině. Část webináře byla také specificky věnována tzv. Global Health Platform IFC, prostřednictvím které IFC v reakci na pandemii COVID-19 poskytuje zdravotnickým společnostem (výrobci zdravotnického vybavení, dodavatelé kritických surovin a komponentů, společnosti provádějící testování, společnosti zajišťující distribuci materiálů a další) finanční řešení za účelem rozšíření kapacit a umožnění navýšení dodávek do rozvojových zemí.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.