CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Informace na žádost podle zákona č. 106/1999 Sb,, o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-21906/2018/10/910 IK

Dotaz:

"Podle tabulky č. 7 Zprávy o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2017 informovaly kontrolní orgány v souladu s § 22 odst. 6 zákona o finanční kontrole Ministerstvo financí o závažných zjištěních z vykonaných finančních kontrol v 81 případech. Žádám popis těchto případů včetně uvedení stručné charakteristiky události (jednání) ve vztahu ke skutkové podstatě konkrétního zjištění nasvědčujícímu spácháni trestného činu, charakteristiky důsledku včetně hodnotového vyjádření pro orgán veřejné správy (odhad škody pokud tak lze učinit),datum předání informace MF podle § 22 odst.6 zákona o finanční kontrole, č.j. předané informace, datum oznámení státnímu zástupci nebo policejním orgánům, adresy úřadu státního zástupce nebo policejního orgánu.

Jestliže získání informace vyžaduje mimořádně rozsáhlé vyhledávání ve smyslu Zákona 106/99 sb., netrvám na jejím poskytnutí v tomto, ale i omezeném rozsahu, to znamená v podobě informace předané MF podle § 22 odst.6 zákona o finanční kontrole tzn. v podobě kopie Přílohy č. 1, část II., tabulky č. 1 k vyhlášce č. 416/2004."

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.