CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-20640/2018/10/850 IK

Dotaz:

"Ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, tímto žádám o poskytnutí následujících informací:

1. Seznam subjektů řízených či ovládaných Ministerstvem financí České republiky, přičemž subjektem řízeným či ovládaným Ministerstvem financí České republiky se rozumí organizace, právnická osoba či jiná právní forma subjektu, v němž může Ministerstvo financí České republiky přímo či nepřímo uplatňovat rozhodující vliv. Informaci požaduji poskytnout včetně názvu subjektu, jeho identifikačního čísla a adresy sídla.

2. Seznam subjektů, ve vztahu k nimž Ministerstvo financí České republiky vykonává práva akcionáře nebo společníka na valné hromadě a u nichž při výkonu těchto práv v období od 30. 6. 2008 do 30. 6. 2018 schválilo či rozhodlo o tom, aby dotčený subjekt poskytnul financování ve výši nejméně 1.000.000,- Kč třetí osobě, jejíž úpadek byl pravomocně zjištěn. Informaci požaduji poskytnout včetně identifikace subjektu poskytujícího financování, příjemce financování a celkové výše financování, přičemž identifikací se rozumí údaje minimálně v rozsahu názvu subjektu, jeho identifikačního čísla a adresy jeho sídla a financováním se rozumí úvěr, půjčka či jakákoliv jiná právní forma poskytnutí peněžních prostředků."

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.