CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-3532/2018/10/192 IK

Dotaz:

"Konkrétně bych Vás rád požádal o poskytnutí překladu zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů, do anglického jazyka. Jsem si vědom toho, že úředním jazykem je jazyk český a že žádný právní předpis Ministerstvu financí neukládá vypracovávat oficiální překlady zákonů v jeho gesci do jiných jazykových verzí. Jedná se mi však o poskytnutí neoficiálního a nezávazného pracovního překladu, kterým příslušné útvary Ministerstva financí mohou disponovat pro účely usnadnění výkonu své působnosti (zejména například v oblasti mezinárodní spolupráce či spolupráce na úrovni EU). Jsem si zároveň vědom toho, že zákon č. 256/2004 Sb. podléhá časté novelizaci, a tak je nepravděpodobné, že by příslušné útvary Ministerstva financí disponovaly anglickým překladem tohoto zákona v aktuálně platném a účinném znění. Žádám Vás proto o poskytnutí poslední (co nejaktuálnější) verze zmíněného zákona, kterou má Ministerstvo financí k dispozici."

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.