CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Dotaz:

Na základě zákona o volnému přístupu k informacím se na Vás obracím se žádostí o zaslání informací:

  • státní závěrečný účet státního rozpočtu za rok 2011
  • celkové příjmy za rok 2011
  • z toho celkový objem spotřebních daní taktéž za rok 2011

Odpověď:

Ministerstvo financí obdrželo dne 27. března 2012  Vaši žádost, kterou podáváte ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím,  ve znění pozdějších předpisů,  týkající se poskytnutí informací o celkových příjmech  státního rozpočtu za rok 2011, z toho celkový objem spotřebních daní a poskytnutí státního závěrečného účtu za rok 2011.

V příloze tohoto dopisu Vám zasílám sestavu „Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu za rok 2011 (část příjmy)“, ze které vyplývají jak celkové příjmy státního  rozpočtu v roce 2011, tak inkaso spotřebních daní. Vámi požadované údaje naleznete také na internetových stránkách Ministerstva financí: Výsledky pokladního plnění státního rozpočtu ČR za rok 2011

Vzhledem k tomu, že návrh státního závěrečného účtu České republiky za rok 2011 je v současné době ve vnějším připomínkovém řízení, není možné jej poskytnout.  Po projednání návrhu Vládou České republiky, bude materiál, v souladu s ustanovením § 30 odst. 5 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech,  v platném znění, nejpozději  do 30. dubna 2012 předán k projednání do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Po jeho projednání bude uveřejněn se stanoviskem Poslanecké sněmovny   na internetových stránkách Ministerstva financí.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.