CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Dotaz:

Dovoluji si požádat o poskytnutí předkládací zprávy k návrhu usnesení vlády České republiky ve věci zákonem předpokládané výjimky z působnosti zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v návaznosti na nutnost řešení problematiky zavedení odvodů a dalších opatření v souvislosti s regulací rapidně narůstající výroby elektřiny ve fotovoltaických elektrárnách.

Skutečnost, že tento materiál zpracovalo a vládě předložilo MF jednoznačně plyne z webových stánek Ministerstva financí i úřadu vlády (viz odkaz a citace níže uvedená).

Materiály na jednání vlády

15. června 2011 Informace o materiálech, které předkládá Ministerstvo na jednání vlády  Bod č. 23: Návrh usnesení vlády České republiky ve věci aplikace zákonem předvídané výjimky z působnosti zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na oblast mezinárodních sporů v oblasti fotovoltaického průmyslu.

Odpověď:

Dne 14. července 2011 nám byla doručena Vaše žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb.,  o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, týkající se poskytnutí předkládací zprávy k návrhu usnesení vlády České republiky ve věci zákonem předpokládané výjimky z působnosti zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v návaznosti na nutnost řešení problematiky zavedení odvodů a dalších opatření v souvislosti s regulací rapidně narůstající výroby elektřiny ve fotovoltaických elektrárnách.  Výše uvedenou předkládací zprávu Vám zasílám v příloze tohot e-mailu.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.