CZ EN

Státní závěrečný účet územních rozpočtů za rok 2021

Souhrnná zpráva o výsledcích rozpočtového hospodaření územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a Regionálních rad regionů soudržnosti zpracovaná jako součást státního závěrečného účtu České republiky za rok 2021 (dle ustanovení § 29 odst. 3 rozpočtových pravidel) včetně podrobných číselných údajů. 

Výchozím podkladem jsou data z finančních výkazů a účetních záznamů předávaných do CSÚIS a podklady, které kraje a Regionální rady regionů soudržnosti předkládají Ministerstvu financí na základě vyhlášky o předkládání údajů pro vypracování návrhu státního závěrečného účtu.

Přílohou souhrnné zprávy o hospodaření jsou číselné, grafické a textové informace týkající se dluhu obcí – sešit B, grafické mapy ČR v členění na kraje a okresy zobrazující informace o příjmech, výdajích, dluhu a stavu na bankovních účtech – sešit C, textové a číselné informace o transferech a půjčkách ze SR přijaté územními rozpočty – sešit D a informace o odvětvových výdajích (běžné, kapitálové a celkové výdaje) územních rozpočtu – sešit E.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.