CZ EN

Zveřejnění údajů o uchazeči dle zákona č. 353/2019 Sb. (nominační zákon) - MERO ČR, a.s.

Ministerstvo financí na základě povinnosti uložené zákonem č. 353/2019 Sb., o výběru osob do řídících a dozorčích orgánů právnických osob s majetkovou účastí státu (nominační zákon) dle § 13 nominačního zákona tímto zveřejňuje, že uchazečem, jehož nominaci navrhuje do právnické osoby s majetkovou účastí státu MERO ČR, a.s., jako člena dozorčí rady, je pan Ing. Patrik Reichl, narozen v roce 1976.

Ministerstvo financí postupem dle § 16 nominačního zákona oznamuje, že nominaci pana Ing. Patrika Reichla do funkce člena dozorčí rady společnosti MERO ČR, a.s. Výbor pro personální nominace projednal dne 20. prosince 2022 a ve svém stanovisku tuto nominaci doporučil. V souladu s doporučením a odůvodněním Výboru byl rozhodnutím jediného akcionáře v působnosti valné hromady dne 31. prosince 2022  Ing. Patrik Reichl zvolen do funkce člena dozorčí rady společnosti MERO ČR, a.s.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.