CZ EN

Zveřejnění údajů o uchazeči dle § 13 zákona č. 353/2019 Sb. (nominační zákon)

Ministerstvo financí na základě povinnosti uložené zákonem č. 353/2019 Sb., o výběru osob do řídících a dozorčích orgánů právnických osob s majetkovou účastí státu (nominační zákon) dle § 13 nominačního zákona tímto zveřejňuje, že uchazečem, jehož nominaci navrhuje do právnické osoby s majetkovou účastí státu Kongresové centrum Praha, a.s., jako člena představenstva, je pan Ing. Jan Brázda, MBA narozen v roce 1960.

Ministerstvo financí postupem dle § 16 nominačního zákona oznamuje, nominaci Ing. Jana  Brázdy, MBA do funkce člena představenstva společnosti Kongresové centrum Praha, a.s.  Výbor pro personální nominace projednal dne 7. prosince 2021 a ve svém stanovisku tuto nominaci doporučil. Ministerstvo financí v souladu s doporučením a odůvodněním Výboru nominaci navrhlo. Představenstvo společnosti dne 12. ledna 2022 Ing. Jana Brázdu, MBA  jmenovalo náhradním členem. Následně  valná hromada společnosti tuto nominaci dne 24. června 2022 potvrdila.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.