CZ EN

Ministerstvo financí předložilo do mezirezortního připomínkového řízení návrh zákona na novelizaci právní úpravy dluhopisů

Ministerstvo financí předložilo dne 3. června 2011 do mezirezortního připomínkového řízení návrh zákona, kterým se mění zákon č. 190/2004 Sb., o dluhopisech, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů. Návrh na novelizaci právní úpravy vychází z Plánu legislativních prací na tento rok. Hlavními věcnými změnami právní úpravy zákona o dluhopisech je opuštění režimu schvalování emisních podmínek Českou národní bankou a rozšíření okruhu osob, které jsou oprávněny emitovat dluhopisy i na fyzické osoby.

Odborné veřejnosti se předkládají relevantní dokumenty ve verzi předložené do mezirezortního připomínkového řízení. Případná věcná vyjádření k předmětné materii lze zaslat do 1. července 2011 a to na adresu kapitálový.trh(zavináč)mfcr.cz.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.