CZ EN

Vyhodnocení veřejné konzultace - Nová právní úprava finančního zajištění

Konzultační materiál k nové právní úpravě finančního zajištění byl uveřejněn na internetových stránkách Ministerstva financí dne 10.9.2009. Lhůta pro zaslání vyjádření byla stanovena do 9.10.2009. Publikace konzultačního materiálu byla dále elektronickou zprávou oznámena 17 advokátním kancelářím, jež se problematikou finančního zajištění zabývají, a 6 profesním asociacím působícím v oblasti finančního trhu. Ministerstvo obdrželo vyjádření celkem od 3 advokátních kanceláří a dále od České bankovní asociace, Asociace pro kapitálový trh ČR, Asociace pro devizový trh a České asociace pojišťoven, které prezentovaly názor svých členů.

  • Veřejnosti se předkládají shrnutí vyjádření účastníků veřejné konzultace. Cílem dokumentu není prezentovat výsledné řešení dané problematiky.

Zdroj: MF - odbor 35 Finanční trhy II, odd. 351 Kapitálový trh: Vyhodnocení veřejné konzultace - Nová právní úprava finančního zajištění, (publikováno 11/2009), ke stažení ve formátu Pdf

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.