CZ EN

Ministerstvo informuje o postupu řeckého regulátora

Ministerstvo financí, odbor 73, bylo řeckým regulátorem pro oblast hazardních her („Hellenic Gaming Commission“) kontaktováno s žádostí o předání informace provozovatelům disponujících povolením k provozování internetové hazardní hry vydaným Ministerstvem financí.

Řecký regulátor v souvislosti s implementací právní úpravy zpracovává přehled internetových stránek nabízejících hazardní hry dostupné z řeckých IP adres, které nedisponují příslušným povolením vydaným řeckým regulatorním orgánem.

Dotyčné internetové stránky budou spolu s jejich vlastníky zařazeny na seznam nepovolených hazardních her, takzvaný „blacklist“. Publikace internetové stránky v tomto seznamu má dle řecké právní úpravy za důsledek povinnost poskytovatelů internetového připojení blokovat přístup na tyto stránky z řeckých IP adres.

Řecký regulátor v této souvislosti uvádí postup, jakým se provozovatelé mohou výše uvedené blokaci vyhnout. Provozovatelem by mělo být na domovské internetové stránce umístěno řeckým regulátorem specifikované oznámení v řeckém a anglickém jazyce (k dispozici v příloze). Dále by pak provozovatel měl zajistit znepřístupnění dalších částí stránky z řeckých IP adres.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.