CZ EN

Komunikační parametry pro Playground

Za účelem snadnější implementace reportingové vyhlášky a možnosti využití Playgroundu (veřejného testovacího rozhraní) se zveřejňují komunikační parametry, tedy údaje nutné k technickému zabezpečení poskytování automatizovaného přístupu orgánu vykonávajícího dozor pro Playground (veřejné testovací rozhraní).

Playground (veřejné testovací rozhraní) je provozován pod identitou SPCSS (Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s.p.) v roli testovacího "orgánu vykonávajícího dozor".

Přístup k potvrzovacím balíčkům a aplikacím je možný pouze s použitím registrovaného autentizačního certifikátu provozovatele.

Registrace certifikátů provozovatelů probíhá prostřednictvím webového formuláře Celní správy na 
https://forms.celnisprava.cz/aforms.php?action=fill&id_form=157 nebo formou samoobslužné registrace, pokud má provozovatel zaregistrován platný autentizační certifikát.

Certifikáty "orgánu vykonávajícího dozor" pro Playground jsou v připojených souborech v několika formátech.

Serverové TLS certifikáty "spcss-pg-server" vydávané certifikační autoritou Let's Encrypt jsou platné pouze 3 měsíce a jejich pravidelná výměna je prováděna bez publikace změn touto formou.

Certifikát pro pečetění bude nahrazen dne 18.1.2024 v 13 hod.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.