CZ EN

Sdělení k vykazování úvěrů přijatých od Sberbank CZ, a.s. v likvidaci v Přehledu úvěrů, zápůjček a NFV za rok 2023

V souladu s vyhláškou č. 419/2001 Sb., o předkládání údajů pro vypracování návrhu státního závěrečného účtu, ve znění pozdějších předpisů územní samosprávné celky a dobrovolné svazky obcí předkládají mimo jiné tabulku č. 1 - Přehled úvěrů, zápůjček a návratných finančních výpomocí přijatých od finančních institucí a jiných osob, která obsahuje údaje o všech přijatých úvěrech, zápůjčkách a návratných finančních výpomocí, které nebyly k 1. 1. roku, za který se vypracovává návrh státního závěrečného účtu, splaceny, nebo které byly v předmětném roce přijaty. 

Úvěry nebo zápůjčky přijaté od Sberbank CZ, a.s. v likvidaci, které byly v průběhu roku 2023 převedeny na Českou spořitelnu, a.s. budou v tabulce č. 1 - Přehled úvěrů, zápůjček a návratných finančních výpomocí přijatých od finančních institucí a jiných osob za rok 2023 vykázány jako úvěry nebo zápůjčky přijaté od České spořitelny, a.s. s podmínkami dle původní smlouvy uzavřené u Sberbank CZ, a.s. v likvidaci.  V předmětné tabulce dojde pouze ke změně IČO poskytovatele úvěru nebo zápůjčky, všechny ostatní hodnoty budou vykazovány jako původní úvěr nebo zápůjčka (tj. v tabulce bude uveden součet částek uhrazených Sberbank CZ, a.s. v likvidaci a České spořitelně, a.s.).  

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.