CZ EN

Technický workshop k Rejstříku vyloučených osob a Reportingu herních a finančních dat

Ministerstvo financí, odbor 73 – Procesní agendy a regulace hazardu, pořádá technický workshop k Rejstříku fyzických osob vyloučených z účasti na hazardních hrách (RVO) a Reportingu herních a finančních dat. Tento workshop bude technicky zaměřen a je určen pro pracovníky provozovatelů nebo jejich dodavatelů technických řešení, kteří se podílí na implementaci či na technickém zabezpečení napojení na systém AISG (Rejstřík vyloučených osob a Reporting herních a finančních dat).

Termín:

Dne 21. 11. 2022 od 13:00 hod. do 16:00 hod. 
Registrace od 12:30 hod.

Místo:

Finanční úřad pro hlavní město Praha, Štěpánská 619/28, 112 33 Praha 1, velká konferenční místnost „Farmacie“ v přízemí naproti hlavnímu vchodu.

Program:

  1. Dosavadní zkušenosti s provozem RVO a Reportingem herních a finančních dat
  2. Změny/aktuality 
  3. Nejčastější chyby při ověřování osob a při reportingu 
  4. Dotazy provozovatelů 

Účast:

Vzhledem k omezené kapacitě konferenčních prostor prosíme o respektování limitů pro povolenou účast: 2 – 3 osoby za subjekt.

Ministerstvo financí si vyhrazuje právo omezit počet účastníků, a to i po registraci a nad rámec výše uvedeného limitu počtu osob. Po vyčerpání kapacity sálu budou další přihlášky zařazeny do seznamu náhradníků.

Přihlášení a dotazy:

Pro přihlášení k účasti na workshopu žádáme zájemce o vyplnění formuláře v příloze a jeho zaslání na e-mail loterie@mfcr.cz. Uzávěrka přihlášek je 16. 11. 2022. Přihlášení je platné až po obdržení potvrzovacího e-mailu od Ministerstva financí.

Na stejný e-mail můžete zasílat své dotazy či podněty k výše uvedené problematice. Uzávěrka pro zasílání dotazů či podnětů je 11. 11. 2022.

Na workshopu budou zodpovídány pouze dotazy došlé na výše uvedený email. Dotazy nad rámec budou zodpovídány pouze v případě časové kapacity. Upozorňujeme účastníky, že tento workshop není určen pro základní uvedení do problematiky, ale je věnován tématům na pokročilejší úrovni.

Informace Ministerstva financí o zpracování osobních údajů je uvedena na webu Ministerstva financí.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.