CZ EN

V Ostravě se konala další z velkých konferencí o EET

Dnes se v Ostravě uskutečnila další z konferencí na téma „Evidence tržeb v praxi“. Velkou akci v historických prostorách Trojhalí Karolina uspořádalo Ministerstvo financí společně s Finanční správou a Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR. Konferenci i doprovodný veletrh si nenechalo ujít 650 návštěvníků, kteří si zde mohli prohlédnout nabídku pokladních řešení od dvou desítek vystavovatelů.

Na konferenci vystoupili ministr financí Andrej Babiš, náměstkyně pro daně a cla Alena Schillerová, předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Karel Havlíček a metodici rezortu specializovaní na evidenci tržeb. Detailně představili harmonogram náběhu evidence a rovněž vysvětlovali, jak se do systému přihlásit. Po celou dobu také zodpovídali veškeré dotazy návštěvníků.

„Přijeli jsme za Vámi, abychom se bavili již o konkrétních krocích, které vás v souvislosti se zavedením EET čekají a hlavně abychom vám řekli pravdu. Stále se totiž potýkáme s hromadou lží a nesmyslů, které o evidenci kolují,“ prohlásil ministr financí Andrej Babiš. „Věřím, že zavedení EET podnikatelé nakonec ocení. Už dnes dostávám mnoho dopisů, kde zavedení podporujete a je vidět, že i podnikatelské svazy k tomu přistoupily pozitivně, snaží se pravdivě informovat a pomáhat podnikatelům se zavedením EET.“

Více informací o dalších chystaných přednáškách ale také o novinkách v oblasti evidence tržeb naleznete na webových stránkách www.etrzby.cz.

Dokumenty ke stažení

       

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.