CZ EN

Pozvánka na konferenci EET v Praze

Ministerstvo financí, Finanční správa ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pořádají v úterý 25. 10. 2016 v Kongresovém centru Praha doposud nejvýznamnější akci k tématu elektronické evidence tržeb. Konference s názvem „Evidence tržeb v praxi“ nabídne nejnovější informace a praktické rady pro podnikatele, jak se na evidenci tržeb připravit. Návštěvníci budou mít rovněž možnost pokládat řečníkům otázky a zapojovat se do diskuzí. Z organizačních důvodů bychom Vás rádi poprosili o registraci na internetových stránkách AMSP.

Souběžně s konferencí proběhne veletrh, na němž se představí firmy poskytující pokladní systémy a zařízení pro evidenci tržeb. Na veletrhu nebude chybět praktická ukázka evidence tržeb v praxi, ani info stánek Ministerstva financí a Finanční správy, na kterém budou metodici EET k dispozici pro zodpovídání dotazů.

Máte-li zájem zúčastnit se veletrhu jako vystavovatel, obraťte se prosím na paní Markétu Šandovou z AMSP, sandova@amsp.cz, která Vám sdělí podrobnější informace.

Vstup na konferenci i veletrh je zdarma.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Pozvánka - Evidence tržeb v praxi - Praha

Dokumenty ke stažení

 

Program konference:

09:00 - 10:00       REGISTRACE

10:00 - 10:30       ÚVODNÍ SPOLEČENSKÝ BLOK
Andrej Babiš, ministr financí
Alena Schillerová, náměstkyně ministra financí pro daně a cla
Karel Havlíček, předseda AMSP ČR

10:30 - 12:00       ODBORNÝ BLOK MINISTERSTVA FINANCÍ + DISKUSE
Náměstkyně ministra financí Alena Schillerová
Generální ředitel GFŘ Martin Janeček
Ředitel Sekce informatiky GFŘ Jiří Fridrich
Metodici Ministerstva financí a Finanční správy

V tomto bloku bude vysvětleno, koho a jakých transakcí se evidence týká a jak celý systém funguje. Dále bude detailně popsán harmonogram evidence a také kroky, jak se přihlásit k EET (podání žádosti o autentizační údaje a jejich vydání přihlášení se na portál EET, zaevidování provozoven, stažení certifikátů, udělení přístupů). Během diskuze budou zodpovězeny nejčastější dotazy.

12:00 - 13:00        PŘESTÁVKA – OBĚD

13:00 - 14:30        BLOK AMSP ČR – PREZENTACE DODAVATELŮ POKLADNÍCH ŘEŠENÍ PRO EET

14:30 – 15:30        TECHNICKÉ ASPEKTY, KONTROLY A SANKCE + DISKUSE
Generální ředitel GFŘ Martin Janeček
Metodici Ministerstva financí a Finanční správy

V této části bude vysvětleno, jak řešit situace, které mohou při evidenci tržeb nastat. V tomto bloku zazní také informace o technickém zabezpečení či o průběhu kontrol a možných sankcích, které podnikateli za porušení zákona hrozí. Během diskuze budou zodpovězeny nejčastější dotazy.

9:00 – 17:00         Po celý den bude probíhat expozice pokladních řešení a doprovodný program.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.