CZ EN

Pozvánka na konferenci a veletrh „EVIDENCE TRŽEB V PRAXI“

Ministerstvo financí, Finanční správa ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR pořádají ve dnech 16. – 17. září 2016 v areálu BVV v Brně doposud největší akci k tématu elektronické evidence tržeb. Dvoudenní konference s názvem „Evidence tržeb v praxi“ nabídne nejnovější informace a praktické rady pro podnikatele, jak se na evidenci tržeb připravit. Návštěvníci budou mít rovněž možnost pokládat řečníkům otázky a zapojovat se do diskuzí. Z organizačních důvodů bychom Vás rádi poprosili o registraci na adrese www.bvv.cz/konference-eet.

Souběžně s konferencí proběhne dvoudenní veletrh, na němž se představí firmy poskytující pokladní systémy a zařízení pro evidenci tržeb a kde proběhne ukázka evidence tržeb v praxi. Máte-li zájem zúčastnit se veletrhu jako vystavovatel, obraťte se prosím na paní Ing. Irenu Vlčkovou ze SOCR ČR (vlckova@socr.cz), která Vám sdělí podrobnější informace.

Vstup na konferenci i veletrh je zdarma.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Pozvánka na konferenci a veletrh „EVIDENCE TRŽEB V PRAXI“


 

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.