CZ EN

Pozvánka na seminář s francouzskými PPP experty na téma : Finanční aspekty PPP projektů, nejčastější chyby při přípravě PPP projektů a doporučení, jak se jich vyvarovat - 5. března 2010, Ministerstvo financí

Ve dnech 4. a 5. 3. 2010 navštíví Českou republiku státní tajemnice Ministerstva hospodářství, průmyslu a zaměstnanosti  Francouzské republiky  paní Anne - Marie Idrac. V rámci její návštěvy pořádáme  dne 5. 3. 2010 od 8.45 do 13.00 hod. v budově Ministerstva financí, Letenská 15 v zasedací místnosti 116B seminář na téma: „Finanční aspekty PPP projektů, nejčastější chyby při přípravě PPP projektů a doporučení, jak se jich vyvarovat“. 

Seminář povedou experti z francouzského Ministerstva životního prostředí, energie, udržitelného rozvoje a vodohospodářství  a Ministerstva financí.  Program proběhne v českém a francouzském jazyce se simultánním tlumočením.

  • Případní zájemci se mohou přihlásit e-mailem : paní Ing. Markétě Svobodové, referát Regulace a metodiky projektů PPP, tel: 257 043 444, e-mail:marketa.svobodova@mfcr.cz  a to do 26. 2. 2010. (Kapacita semináře je omezená.)
Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.