CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-4558/2022/48

Dotaz:

Věc: 1 - Žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb. Vznik, systematizace a další okolnosti k vzniku pracovních pozic na MFČR pro osoby :Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou, zejména informace:

a) V jakých konkrétních dnech a jakým konkrétním způsobem byla vyhlášena a zveřejněna veřejná výběrová řízení MFČR na pozici-funkci na základě které byly následně zaměstnání nebo přijati do služebního poměru občané Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou ve veřejné kauze na základě které MFČR nařídilo audit, včetně kopie těchto dokumentů (VVŘ) pokud existují?

d) Jaká byla ,nebo je pracovní náplň občanů :Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný coby zaměstnanců MFČR nebo státních úředníku na MFČR :
d.1- : dle VVŘ
d.2- dle pracovní smlouvy
d.3- dle organizačního řádu
d.4- dle jiných interních předpisů vydaných na základě zákona

c) Byla místa která obsadili na MFČR občané Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou systematizovaná ?

d) Jakou adresu - místo výkonu práce pozice nebo funkce měly nebo mají uvedeny občané Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou uvedeny v dokumentech (pracovní smlouva atd. ) jako zaměstnanci nebo úředníci na MFČR dle VVŘ ?

e) Na jakých všech adresách nebo všech místech (dle evidence KN) by prováděny úkony osob Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou, včetně p. Aleny Schilerové ?

f) V jakých konkrétních dnech a v jakých konkrétních hodinách byly vytvářeny a pořizovány fotografie v součinnosti osobami Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou, včetně p. Aleny Schilerové ve
vztahu k pracovní- úřední době MFČR ?

g) Byl udělen souhlas vlastníků nemovitostí a movitostí zvířat (pávů atd.),které jsou v současnosti komerčně zveřejněny osobám zaměstnancům MFČR, občan Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný ,kteří fotily ministryni Schilerovou, včetně p. Aleny Schilerové k použití ke komerčním účelům ?

h) Kolik konkrétních hodin (jednotlivě ) byla p. Schilerová účastna při pořizování komerčních fotografií v době, kdy byly na MFČR úřední hodiny , nebo měla být v práci jako ministryně MFČR, nebo jako člen vlády a jako poslanec ,kdy ji za tuto dobu byl hrazeno z rozpočtu sněmovny plat ústavního činitele ?

i) Byla někdy p. Schilerová v období vykonávané funkce nemocná- v pracovní neschopnosti ? pokud ano v jakých konkrétních dnech ?

j) Jaké konkrétní osobě a pozici byly přímo podřízeni na MFČR osoby Fotograf David Šedivý a kameraman Jakub Konečný v období, kdy vznikala zmiňovaná komerční tiskovina a jak měly přesně evidovanou docházku v místě výkonu práce u MFČR ?

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.