CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-518/2021/48

Dotaz:

„tímto si dovolujeme obrátit se na Vás, na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění, a to se žádostí o poskytnutí informací týkajících se porušování zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZHH“) a s tím souvisejícím porušováním Stanoviska odboru 34 – Státní dozor nad hazardními hrami a odboru 32 – Daňová legislativa k právní povaze jednotlivých plnění poskytovaných v rámci provozování hazardních her a v souvislosti s ním (dále jen „Stanovisko“).

Náš dotaz k výše uvedenému zní:

  1. Bylo se společností Tipsport.net a.s., se sídlem Politických vězňů 156, Berou zahájeno správní řízení pro podezření z porušování ZHH a výše uvedeného Stanoviska v souvislosti s pořádanou soutěží TIPCUP?
  2. Pokud je odpověď na první dotaz „ano“ bylo takové správní řízení již pravomocně ukončeno?
  3. Pokud je odpověď na první a druhý dotaz „ano“ byla společnosti Tipsport.net a.s. uznána vinnou ze spáchání přestupku a byla jej udělena sankce? V jaké výši byla případná sankce udělena?
  4. S jakými jinými provozovateli hazardních her bylo zahájeno správní řízení pro podezření z porušování ZHH ve vztahu k porušování výše uvedeného Stanoviska? Jaké sankce jim byli za takové porušení uloženy?“

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.