CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Informace poskytnutá na žádost podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-30135/2019/48

Dotaz:

  1. „Seznam všech projektů, na kterých společnost Skils s.r.o. advokátní kancelář (dříve pod obchodní firmou WEIL, GOTSHAL & MANGES s.r.o. advokátní kancelář), se sídlem Praha 1, Křižovnické nám. 193/2, PSČ 11000, IČO: 256 21 050 (dále jen „Skils“) spolupracovala či spolupracuje s Ministerstvem financí ČR.
  2. Anonymizované smlouvy (případně anonymizované dodatky k těmto smlouvám) uzavřené mezi společností Skils a Ministerstvem financí ČR, případně potvrzení, že smlouvy č. SML:14/909/0003, uzavřená dne 23. 10. 2014, a č. SML:17/000/0029, uzavřená dne 20. 3. 2018, uveřejněné v Registru smluv jsou jediné tituly, na základě kterých proběhlo nebo probíhá plnění Ministerstva financí ČR ve prospěch společnosti Skils.
  3. Seznam všech veřejných zakázek Ministerstva financí ČR, ve kterých byla nabídka společnosti Skils vyhodnocena jako nejvýhodnější.
  4. Informace o způsobu odměňování společnosti Skils za všechny právní a poradenské služby pro Ministerstvo financí ČR, a to včetně konkrétních hodinových sazeb a celkově vyfakturovaných částek na jednotlivých projektech.
  5. Seznam všech projektů, na kterých společnost Skils aktuálně spolupracuje s organizačními složkami a podřízenými organizacemi Ministerstva financí ČR.
  6. Anonymizované smlouvy (případně anonymizované dodatky k těmto smlouvám) uzavřené mezi společností Skils a organizačními složkami a podřízenými organizacemi Ministerstva financí ČR.
  7. Seznam všech veřejných zakázek organizačních složek a podřízených organizací Ministerstva financí ČR, ve kterých byla nabídka společnosti Skils vyhodnocena jako nejvýhodnější.
  8. Informace o způsobu odměňování společnosti Skils za všechny právní a poradenské služby pro organizační složky a podřízené organizace Ministerstva financí ČR, včetně konkrétních hodinových sazeb a celkově vyfakturovaných částek na jednotlivých projektech.“

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.