CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-6769/2017/10/571 IK

Dotaz:

"ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím bychom Vás rádi požádali o poskytnutí informací, týkajících se údajů, které ministerstvo financí, resp. jemu podřízená organizace Specializovaný finanční úřad („SFÚ“) získala v rámci realizovaného hloubkového šetření.

Vzhledem k tomu, že si SFÚ vyžádal od dotčených subjektů informace na základě § 12 odst. 1) zákona č. 526/1990 Sb., o cenách a požadoval detailní informace ohledně výše nákupních a prodejních cen jednotlivých položek potravin, vč. poskytovaných slev, a tyto informace mu yly poskytnuty, zpracovává ministerstvo financí údaje z tohoto šetření a připravuje podklady pro avazující zprávu. Vzhledem k tomu, že je ministerstvo povinným subjektem ve smyslu § 2 odst. ) z.č. 106/1999 Sb. a zároveň se nejedná o informace spadající pod § 2 odst. 3, ani odst. 4) z.č. 06/1999 Sb., rádi bychom Vás požádali o poskytnutí agregovaných dat, spočívajících v uvedení růměrné ceny jednotlivých šetřených komodit dle segmentu původu a to tuzemsko a dovoz. hápeme, že šetřená data se vztahují k určitému časovému úseku a tento při hodnocení údajů udeme brát do úvahy". 

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.