CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-40621/2016/10/2181 IK

Dotaz:

Obracím se na Vás dle Zákonu o svobodném přístupu k informacím - 106/1999 Sb., abych zjistil, jak funguje financování Integrovaného informačního systému státní pokladny.

Nejprve bych se zaměřil na koupi samotných licencí pro SAP software. Dají se licence pořídit přes SAP partnera, nebo se musí daná firma obrátit na SAP přímo? Pokud jsou licence pořízeny přes SAP partnera, existuje jednotná cenová politika pro licence SAP (nabízejí všichni SAP partneři licence za jednotnou cenu)? Existují nějaké slevy nebo jiné výhody pro Ministerstvo financí jako nové zákazníka nebo pro věrné zákazníka? Existují nějaké smluvní pokuty za zrušení
licencí?

Pro účely své práce potřebuji rovněž vědět, kolik licencí Ministerstvo financí v rámci projektu IISSP pořídilo, kolik jich dnes provozuje a kolik uživatelů s produkty SAP pracuje. Bylo vyžadováno speciální školení pro uživatele SAP? Pokud ano, kdo takové školení nabízí a kolik takové školení stálo?

V neposlední řadě bych rád věděl, zdali se dá řešení od společnosti SAP využít na jakémkoli hardwarovém základu (tzn. mohu mít své servery, které mohou být použity i na provoz jiného softwaru než od společnosti SAP?).

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.