CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-6713/2015/9002/328 IK

Dotaz:

Ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, vás žádám o poskytnutí informace, zda vůbec Ministerstvo financí v průběhu roku 2014 až doposud poskytlo stanovisko Ministerstvu vnitra, a pokud ano, o zaslání jeho elektronické kopie. Předmětné stanovisko mělo být poskytnuto Ministerstvu vnitra na jeho žádost (formu neznáme) ve věci řešení otázek výkonu zřizovatelských funkcí vůči Policejní akademii ČR popř. obecně řešit otázky rozdílu oprávnění ,,zřizovatele" a oprávnění organizace ,,vykonávající úkoly zřizovatele". To vše by se mohlo rovněž týkat přímo otázek oprávnění k nakládání s areálem Policejní akademie ČR.
Lituji, že vám nemohu poskytnout bližší identifikátor, který by usnadnil hledání žádané písemnosti, neboť Ministerstvo vnitra nám tyto informace neposkytlo.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.