CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-32201/2014/21/384 IK ze dne 25. března 2014

Dotaz:

Na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, žádám o poskytnutí následujících údajů:

  1. 1. Počet zaměstnanců organizace:
    a. V závěru roku 2009 :
    b. V současnosti:
  2. Jakým způsobem byla ve vaší organizaci zajištěna funkcionalita dohledového systému 1 v listopadu v roce 2009 ';
    - Tato funkcionalita nebyla zajištěna, organizace nevyužívala žádné dohledové služby
    - Na základě smlouvy o dodávce dohledových služeb externím dodavatelem (tj. software i provoz systému byly předmětem dodavatelských služeb, nebo tyto služby byly součástí plnění, tj. jako dílčí plnění, v rámci rozsáhlejší dodavatelské smlouvy na služby)
    - Na základě dílčí smlouvy o dodávce dohledových služeb externím dodavatelem (tj. licence software dohledového systému pořídila organizace dodavatelsky a konfiguraci systému a provoz zajišťují interní zaměstnanci organizace)
    - Na základě samostatného řešení bez dodavatelské pomoci, tj. řešení realizované výhradně interními zaměstnanci na bázi Nagios/Centreon (tj. organizace využívala software na základě licence GPL, instalaci,konfiguraci a provoz zajišťovali interní zaměstnanci organizace)
    - Žádná z výše uvedených možností
  3. Jakým způsobem je ve vaší organizaci zajištěna funkcionalita dohledového systému v současnosti ':
    - Tato funkcionalita není zajištěna, organizace nevyužívá žádné dohledové služby
    - Na základě smlouvy o dodávce dohledových služeb externím dodavatelem (tj. software i provoz systému jsou předmětem dodavatelských služeb, nebo tyto služby jsou součástí plnění, tj. jako dílčí plnění, v rámci rozsáhlejší dodavatelské smlouvy na služby)
    - Na základě dílčí smlouvy o dodávce dohledových služeb externím dodavatelem (tj. licence software dohledového systému pořídila organizace dodavatelsky a konfiguraci systému a provoz zajišťují interní zaměstnanci organizace)
    - Na základě samostatného řešení bez dodavatelské pomoci, tj. řešení realizované výhradně interními zaměstnanci na bázi Nagios/Centreon (tj. organizace využívá software na základě licence GPL, instalaci,konfiguraci a provoz zajišťují interní zaměstnanci organizace)
    - Žádná z výše uvedených možností".

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.