CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím - Č. j.: MF-55670/2013/10/887IK

Dotaz:

Žádám Ministerstvo financí, v souladu s ust. § 13 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, o podání informace o obsahu popisu pracovní činnosti (pracovní náplň) každého zaměstnance, který provádí přípravu, zadávání a kontrolu veřejných zakázek zajišťujících pořizování, technické zhodnocení, opravy, udržování, pronájem a provoz ministerstva; kontroluje výslednou realizaci zakázek podle smluvních ujednání před jejich úhradou či zajišťuje centrální zadávání veřejných zakázek v rámci působnosti odboru, včetně použití system elektronických tržišť , a to jejich anonymizovanou kopií. Současně žádám o podání informace o obsahu předpisu, který stanovuje oprávnění k podpisování písemností jménem Ministerstva, včetně oddělení ekonomického (např. podpisový řád), a to jeho naskenovanou kopií.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

 

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.