CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím - Č. j.: MF-55664/2013/10/888IK

Dotaz:

Pozadujeme podle zakona 106/99:

  1. predat veskerou korespondenci k projektu I/52, a to vcetne veskere korespondence k setreni Evropske komise v procesu PILOT (vcetne dokumentu dokladajiciho ukonceni procesu PILOT pro I/52), veskere korespondence ke stazeni zadosti o dotaci a ke vsem ucetnim operacim v ramci poskytnuti teto dotace a v ramci vraceni jiz proplacenych castek, a to od prvniho predlozeni projektu z urovne RSD, resp. zpracovatele zadosti o tuto mnoha set milionovou dotaci a milairdovy projekt.
  2. sdelit na kterem jednani DR SFDI a kterem jednani Vyboru SFDI bylo projednano a schvaleno, ze tato akce puvodne planovana z fondu EU bude uhrazena z narodnich zdroju. Soucasne predat dokumenty z urovne RSD, SDFI, MMR, MD, MF, ktere dokladaji odsouhlaseni tohoto postupu.
  3. predat zapisy z jednani DR SFDI a Vyboru SFDI dle bodu b) a predat material, ktery byl na DR SFDI a na Vyboru SFDI v dane veci predlozen
  4. predat dokumenty dokladajici, jak bylo financne a vecne ohodnoceno prevedeni predmetneho useku silnice R do rezimu silnice s rychlosti pouhych 90 km/h a predat kopii rozhodnuti v dane veci, kterym byla rychlost na teto komunikaci zmenena a kopii veskere souvisejici korespondence.
  5. predat kopii dokumentu, ktere dokladaji, ze byly posouzeny varianty opravy useku silnice 52 Brno-Rajhrad a kde bylo dolozeno, ze jedinym moznym postupem je predmetna MILIARDOVA investice.
  6. predat kopii vsech dokumentu tykajicich se opravy povrchu navazneho useku (cca 6 - 10 km) R52 od MUK Rajhrad k jihu, kde byla provedena oprava povrchu vozovky zcela jinou mnohonasobne levnejsi technologii, a to vcetne smlouvy na provedeni techto praci dokumentu dokladajicich, proc pro tento usek byla zvolena pouzita technologie opravy.

Korespondenci se rozumi veskera korespondence listinna, faxova i emailova, prijata i odeslana, zaznamy a zapisy z jednani, prezencni listuiny z jednani a predane/obdrzene dokumenty. Pod definici pojmu korespondence pro jedani, z kterych nebyl porizovan zapis nebo zaznam, spada podani infromaci o tom, kdo, kdy a kam jednani a za jakym ucelm svolal, kdo byl na jednani pozvan a kdo se jej osobne zucastnil, o cem bylo jednano a jake byly zavery z jednani. Informace se pozaduji elektronicky v originalnim tvaru, pokud v elektronicke forme neexistuji, pozadujeme je v naskenovane podobe.

Odpověď

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.