CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

Jaké konkrétní částky byly převedeny do státního rozpočtu v rámci řešení dluhu Ruské federace vůči České republice, a to od roku 1994 do roku 2010? Pokud má Ministerstvo financí tuto agendu přehledně vedenu, jistě bude možné poskytnout podrobné informace, který subjekt kdy přesně poskytl které zboží či platbu a na který účet, případně kdo zboží přebíral za ČR. Pokud takové informace Ministerstvo financí přehledně evidované nemá, pak je postačující odpověď, jaká částka konkrétně byla převedena do státního rozpočtu který rok, případně které zboží v jakém množství a hodnotě a kdo byl oprávněn s tímto zbožím nakládat.

Odpověď:

Ministerstvo financí ČR obdrželo Vaše podání ze dne 14. října 2010 týkající se poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb. Dle Vašeho požadavku Vám v příloze poskytujeme elektronicky zpracovaný přehled příjmů státního rozpočtu (kapitoly VPS) vyplývajících původně z pohledávek České republiky za Ruskou federací. V komentářích elektronické tabulky jsou v případech splátek za zboží uvedeny příslušné debokující subjekty.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.