CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

V súlade so zákonom č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím Vás žiadame o sprístupnenie informácií týkajúcich sa organizačnej štruktúry Ministerstva financií ČSFR v rokoch 1988-1991. Predmetom nášho záujmu sú všetky informácie týkajúce sa personálneho obsadenia ministerstva vo vyššie uvedenom období vrátane mien konkrétnych zamestnancov spolu s uvedením ich pracovnej pozície a začlenenia podľa príslušnej sekcie, odboru, oddelenia alebo iného organizačného útvaru ministerstva.

Odpověď:

K Vaší žádosti ze dne 21.4.2010 sdělujeme, že dokumenty FMF jsme již předali k uložení do Národního archivu v Praze 4 - Chodovec, Archivní č. 4. Kontakt: e-mail: na4@nacr.cz.

Dále pro Vaši informaci si Vás dovolujeme upozomit na skutečnost, že Ministerstvo financí v Bratislavě v rámci "spisové rozluky se Slovenskou republikou" přebralo určitou část vybraných důležitých dokumentů týkajících se fondu FMF, které jsou uloženy v archivu jejich ministerstva. Prosíme, abyste se v této záležitosti s Vaším požadavkem obrátili na tyto instituce.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.