CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

Jakými právními předpisy (tuzemské i evropské) se řídí dispozice s věcmi financovanými z tohoto programu? Myslím tím jiné předpisy než: Rozhodnutí komise ze dne 21/X/2004 o finančním příspěvku přechodového nástroje určeného na posílení institucionální kapacity v České republice, Smlouva o přistoupení k EU, článek 34, Usnesení vlády České republiky č. 918 z 21. 9. 2003 Pokyn pro hospodaření s finančními prostředky při implementaci Phare a Transition Facility (Přechodový nástroj) v České republice, Programový a implementační průvodce pro Transition Facility. Tedy který předpis omezuje ius disponendy s věcí.

Odpověď:

Mimo Vámi uvedených předpisů upravuje nakládání s majetkem pořízeným z programů Phare a Transition Facility Pokyn schvalujícího úředníka programu č. 2 "Implementace/technická realizace projektů" ve znění dodatků č. 2.1 a 2.2., který stanovuje povinnost využívat majetek pořízený z prostředků Evropských společenství po dobu minimálně pěti let (majetek nesmí být zcizen nebo přemístěn na jiné pracoviště či využíván k jinému účelu – viz bod 2.8.). Text Pokynu je přiložen.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.