CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

Na základě zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím si Vás dovoluji požádat o výsledek monitoringu obcí za rok 2009, týkající se města Nymburka, Poděbrad, Kolína a Lysé nad Labem.

Odpověď:

Dopisem ze dne 13. 10. 2010 jste se obrátil na Ministerstvo financí se žádostí o poskytnutí výsledku monitoringu obcí za rok 2009, týkajícího se měst Nymburk, Poděbrady, Kolín a Lysá nad Labem.

O souhrnných výsledcích monitoringu hospodaření obcí za příslušný rok informuje Ministerstvo financí členy vlády, v souladu s usnesením vlády ze dne 12. listopadu 2008 č. 1395.

Požadujete-li hodnoty informativních a monitorujících ukazatelů za výše uvedená města Středočeského kraje, algoritmy pro jejich výpočet jsou Vám k dispozici na adrese monitoring-hospodareni-obci.

Veškeré finanční a účetní výkazy nezbytné pro výpočet jednotlivých ukazatelů jsou dostupné prostřednictvím internetové aplikace ARISweb, ve které Ministerstvo financí na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, umožnilo široké veřejnosti přístup k ročním finančním a účetním výkazům příslušných účetních jednotek. Rád bych Vás upozornil, že samotné výsledné hodnoty ukazatelů nejsou dostatečné pro vyhodnocení skutečné hospodářské situace příslušné obce (města).

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.