CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

Do Informační kanceláře Ministerstva financí bylo dne 22. srpna 2008 doručeno e-mailové podání podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Žadatel požadoval sdělení, za jakých podmínek je možné získávat poznatky o vyhlašovaných výběrových řízeních.

Odpověď:

Na základě Vašeho dotazu týkajícího se poskytnutí informací k místu uveřejňování zadávaných veřejných zakázek, který jste doručil elektronickou cestou dne 22. srpna 2008, Vám sděluji, že podle § 146 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, je zadavatel povinen uveřejňovat zákonem předepsané veřejné zakázky (tj. od 2 mil. Kč bez DPH výše) v Informačním systému o veřejných zakázkách uveřejňovacího subsystému.

Požadované informace Vám budou poskytnuty na elektronické adrese www.isvzus.cz.

V současné době nebude zadávána veřejná zakázka na předmět plnění týkající se zabezpečení technické správy budov, úklidových služeb, včetně údržby zeleně. Přesto můžete svojí presentaci zaslat do oddělení Zadávání veřejných zakázek nebo do odboru Hospodářské správy pro případné pozdější využití.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.