CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Dotaz:

Poprosil by som o poskytnutie informácie vo veci Dohody mezi Českou a Slovenskou Federativní Republikou a Nizozemským královstvím o podpoře a vzájemné ochraně investic z 29. dubna 1991, publikovanej v zbierke zákonov pod č. 569/1992 Sb.

Konkrétne ide nasledujúce:

  1. Aký subjekt je depozitárom tejto zmluvy?
  2. Keďže sa zmluva bola uzatvorená vo dvoch vyhotoveniach, každé v českom, holandskom a anglickom jazyku ako možno získať takéto vyhotovenie (t.j. nie len sprostredkované odpisy v jednotlivých jazykoch, ale kópiu,prípadne scan, originálneho vyhotovenia tejto zmluvy)?
    K tomu uvádzame, že v United nations, Treaty series, v ktorej bola zmluva na návrh holandskej strany publikovaná, sa nachádza iba kópia českej verzie s uvedenými podpismi, kópia holandkej verzie bez podpisov a anglická verzia (nie je tu však jej podpísaná kópia s podpismi, ale len počítačový prepis).
  3. Uschováva depozitár aj iné, so zmluvou súvisiace materiály ako napr. predzmluvnú a následnú dokumentáciu, ktorá by sa mohla uplatniť ako interpretačné kritérium?

Odpověď:

K Vašemu dotazu, který nám byl elektronicky doručen dne 6.3.2008, Vám sdělujeme, že depozitářem smluv tohoto typu je Ministerstvo zahraničních věcí, které Vám jistě zodpoví Vaše specifické dotazy. Pro úplnost Vám sdělujeme, že texty investičních smluv uzavřené bývalou ČSFR, do kterých ČR sukcedovala, jakož i uzavřené ČR jsou dostupné na webových stránkách ICSIDu a UNCTADu.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.