CZ EN

Informace Odborné knihovny MF - č. 3/2009

  • V tomto čísle jsou z českých titulů podchycena např. témata:  investiční dotazník po novele, vyřazení  z obchodování na regulovaném trhu, odvolání v daňovém řízení, implementace práva ES/EU, systémy důchodového zabezpečení, výběr pojistného na sociální zabezpečení v ČR, zdroje moci členských států v Radě EU, nevládní neziskové organizace,  budoucnost eurozóny, Lisabonská smlouva (změny v kostce), dopady finanční krize na českou ekonomiku, obnova úvěrové aktivity a stabilizace situace na finančních trzích (TARP a jiné), obce a DPH, podvody s DPH (řešení), financování územních samosprávných celků a analýza Doing Business 2009 od  Světové banky, IFC a PricewaterhouseCoopers (celosvětový rozsah reformních změn v daňových systémech v letech 2007-2008).
  • Ze zahraničních zdrojů pak upozorňujeme např. na články týkající se oceňování podniku v daňovém právu v SRN, negativního vývoje hodnoty britské libry, regulace hedžových fondů, nové úpravy DPH v Německu, desátého výročí zavedení eura v Německu, poskytování úvěrů domácnostem v Rakousku,  úlohy státu a veřejných financí a evropských zákonů o úpadku.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.