CZ EN

Informace Odborné knihovny MF č. 2/2007

  • Mezi českými novinkami naleznete např. tituly: Daňová teorie a politika, Ekonomické časové řady, Směnka a šek v České republice, Koncesní zákon s komentářem, Restrukturalizace tradičních průmyslových regionů, Sociální ekonomika, Česká republika v Evropské unii, Strukturální fondy a obce, Obchodování na komoditních trzích, Finanční řízení a rozhodování podniku, Porovnávací hodnota nemovitostí, Stínová ekonomika (III), Finanční právo a jeho instituty, Evropský soudní dvůr, Statistika pro ekonomy, Příručka pro provádění auditu u podnikatelů, Rozpočtová skladba v roce 2007 a praktické příklady.
  • Ze zahraničí jsme nakoupili či získali např.: Company tax reform in the European Union, Latin American tax handbook 2006, What explains tax evasion?, Theory and practice of excise taxation, The moral consequences of economic growth (M. Friedman), Financial services, The new public finance, The global competitiveness report 2006-2007, Information economy report 2005, Ageing and pension reform around the world, Pension economics, The Stability and Growth Pact, samozřejmě též nové publikace OECD a dalších mezinárodních organizací.
  • Z produkce Ministerstva financí je zahrnut pravidelný materiál Makroekonomická predikce České republiky: leden 2007.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.