CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j.: MF-37370/2016/10/2015 IK

Dotaz:

Vzhledem k tomu, že se nemohu dopátrat informace ohledně dotace - příspěvku od státu na jednotlivého žáka školského a před školského zařízení obracím se proto na vás. V roce 2012 tehdejší ministr financí údajně zrušil neinvestiční dotaci na jednotlivého žáka v obci, kde bylo školské nebo před školské zařízení. Uvedená dotace tehdy činila přibližně 1450,-Kč na jednotlivého žáka s tím, že jednotlivé obce a města budou dostávat tyto dotace ze státního rozpočtu v některých daních a to z DPH,daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků, daně z příjmů fyzických osob, daně z příjmů právnických osob a nebo daně z příjmů fyzických osob, které mají na území obce bydliště, a nebo to byl od bývalého ministra financí tah jak oblbnout obce a města a nic jim nedat. Při dotazu účetních a finančních úředníků na městech,obcí a kraji, kde se tento příspěvek dá najít, tak každý odpověděl, že neví ale myslí si, že jej dostávají ale pevně přesvědčeni o tom nebyli. Proto se ptám, kde se konkrétně dá tento příspěvek v jaké dani nalézt a v jaké výši na jednotlivého žáka. Nebo jak se to dá vypočítat. V dalším se ptám, zde se dá u vás zjistit kolik peněz v příspěvku na žáka obec Okrouhlá u Chebu dostala v letech 2012,2013,2014 a 2015.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.