CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 18. listopadu 2019

Pro informaci

Bod č. 1:
Návrh zákona o dani z digitálních služeb

Ministerstvo financí předkládá vládě návrh zákona o dani z digitálních služeb. Cílem návrhu zákona je narovnání podnikatelského prostředí v odvětví digitálních služeb mezi společnostmi založenými na tzv. tradičních modelech a společnostmi založenými na digitálních modelech.

Bod č. 13:
Změna systemizace Celní správy České republiky na rok 2019 a žádost rozpočtovému výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky o vyslovení souhlasu se změnou závazných ukazatelů státního rozpočtu České republiky na rok 2019, kapitoly 312 Ministerstvo financí, podle § 24 odst. 3 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších předpisů

Ministerstvo financí předkládá vládě změnu systemizace Celní správy České republiky na rok 2019 a žádost rozpočtovému výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky o vyslovení souhlasu se změnou závazných ukazatelů státního rozpočtu České republiky na rok 2019, kapitoly 312 Ministerstvo financí, podle § 24 odst. 3 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších předpisů.

S ohledem na velmi vysoké počty skončených služebních poměrů příslušníků celní správy je nezbytné navýšit objem rozpočtových prostředků na výplatu odchodného a výsluhových příspěvků pro rok 2019.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.