CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 14. července 2022

Bod č. 8: Akční plán prevence a boje proti praní peněz a financování terorismu

Akční plán zajišťuje formou dílčích úkolů určených konkrétním státním orgánům odpovědným za prevenci a boj proti praní peněz a financování terorismu provádění zmírňujících opatření z národního hodnocení rizik.

Pro informaci:

Bod č. 1: Zpráva o činnosti Finanční správy České republiky a Celní správy České republiky za rok 2021

Zpráva samotná shrnuje základní informace o činnosti finanční a celní správy celistvým pohledem a ve struktuře, která zajišťuje potřeby další analytické činnosti i v mezinárodním kontextu.

Bod č. 12: Informace o záměru veřejné zakázky - Zajištění informačního systému pro realizaci ekologických závazků a poskytování podpory provozu a rozvoje

Informační systém bude zajišťovat IT podporu realizaci zakázek odstraňujících ekologické škody vzniklé před privatizací státního majetku a zakázek na odstraňování starých ekologických škod a revitalizaci krajiny na základě jednotlivých rozhodnutí vlády při řešení hospodářské situace a revitalizace krajů postižených následky těžební činnosti.

Bod č. 15: Výroba a dodávky papíru pro vízové stránky cestovních dokladů

Předmětem této veřejné zakázky je závazek dodavatele vyrobit a dodat STC jako zadavateli speciální papír pro vnitřní stránky cestovních dokladů s ochranným prvkem.

Bod č. 18: Informace o veřejných zakázkách SPCSS v návaznosti na usnesení vlády č. 86 ze dne 27. 1. 2020

Ministerstvo financí předkládá na jednání vlády informaci o záměrech státního podniku Státní pokladna Centrum sdílených služeb, s. p. učinit výdaje v oblasti digitalizace nebo informačních a komunikačních technologií.
 

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.