CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 15. července 2019

Bod č. 1:
Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 21/1992 Sb., o bankách, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 87/1995 Sb., o spořitelních a úvěrních družstvech a některých opatřeních s tím souvisejících a o doplnění zákona České národní rady č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, ve znění pozdějších předpisů

Ministerstvo financí společně s Českou národní bankou předkládají vládě k projednání Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 21/1992 Sb., o bankách, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 87/1995 Sb., o spořitelních a úvěrních družstvech a některých opatřeních s tím souvisejících a o doplnění zákona České národní rady č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, ve znění pozdějších předpisů.

Cílem předlohy je zajistit fungování systému pojištění pohledávek z vkladů a výplatu náhrad klientům zkrachovalých úvěrových institucí i v případě vyčerpání prostředků ve Fondu pojištění vkladů (FPV) a zabezpečit pokrytí provozních nákladů na činnost Garančního systému finančního trhu (GSFT) související se správou FPV i v situacích, kdy GSFT nedisponuje dostatečnými výnosy z investovaných peněžních prostředků.

Bod č. 6:
Rozvojový program pro realizaci záměru dislokace státních institucí v administrativním komplexu

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání materiál Rozvojový program pro realizaci záměru dislokace státních institucí v administrativním komplexu.

Záměrem předkládaného materiálu je zařazení předběžně vytipovaných pozemků ve vlastnictví státu pro výstavbu administrativního komplexu do rozvojového programu státu.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.