CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 9. února 2015

Bod č. 1:
Návrh ústavního zákona o rozpočtové odpovědnosti, návrh zákona o pravidlech rozpočtové odpovědnosti a návrh zákona o změně některých zákonů v souvislosti s přijetím ústavního zákona o rozpočtové odpovědnosti a zákona o pravidlech rozpočtové odpovědnosti

Ministerstvo financí předkládá vládě návrh ústavního zákona o rozpočtové odpovědnosti, návrh zákona o pravidlech rozpočtové odpovědnosti a návrh zákona o změně některých zákonů v souvislosti s přijetím ústavního zákona o rozpočtové odpovědnosti a zákona o pravidlech rozpočtové odpovědnosti.
Hlavním cílem souboru navržených právních předpisů je dosáhnout zdravých a dlouhodobě udržitelných veřejných financí České republiky.

Bod č. 3:
Studie dopadu účasti či neúčasti České republiky v bankovní unii

V návaznosti na Usnesení Výboru pro Evropskou unii předkládá Ministerstvo financí vládě Studii dopadu účasti či neúčasti České republiky v bankovní unii.

Bod č. 5:
Finanční nástroje jako forma zajištění financování projektů v programovacím období 2014 – 2020

Ministerstvo financí předkládá vládě společně s Ministerstvem pro místní rozvoj a Ministerstvem průmyslu a obchodu Analýzu finančních nástrojů, jejímž cílem je představení role a potenciálu finančních nástrojů při čerpání prostředků z Evropských strukturálních a investičních fondů v programovacím období 2014 – 2020 a také návrh dalšího postupu vedoucího k optimalizaci jejich implementace na národní úrovni.

Pro informaci:

Makroekonomická predikce České republiky (leden 2015)

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci pravidelnou čtvrtletní aktualizaci Makroekonomické predikce České republiky.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.