CZ EN

Materiály na jednání vlády dne 27. dubna 2020

Bod č. 2:
Návrh nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 41/2017 Sb., o údajích centrálního registru administrativních budov

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání Návrh nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 41/2017 Sb., o údajích centrálního registru administrativních budov. Materiál navrhuje upustit v textu nařízení vlády od dosavadního rozlišení „veřejného“ a „neveřejného“ portálu CRAB a další technické změny.

Bod č. 5:
Návrh státního závěrečného účtu České republiky za rok 2019

Ministerstvo financí předkládá vládě k projednání Návrh státního závěrečného účtu České republiky za rok 2019, který obsahuje přehled o ekonomickém vývoji České republiky včetně vývoje souhrnu veřejných rozpočtů a vládního dluhu, souhrnné údaje o výsledcích rozpočtového hospodaření dalších složek veřejných rozpočtů, přehled o státních finančních aktivech a pasivech a o státních zárukách a přehled o stavech fondů organizačních složek státu.

Bod č. 9:
Informace o pokladním plnění státního rozpočtu České republiky za 1. čtvrtletí 2020

Pravidelný materiál informuje vládu o pokladním plnění státního rozpočtu za 1. čtvrtletí 2020.

Pro informaci

Bod č. 3:
Informace o veřejných zakázkách SPCSS v návaznosti na usnesení vlády č. 86/2020

Ministerstvo financí předkládá vládě pro informaci o záměru tří veřejných zakázek pro Státní pokladnu Centrum sdílených služeb, s. p. Jedná se o záměry veřejných zakázek v oblasti digitalizace nebo informačních a komunikačních technologií, které budou zadávané v otevřeném řízení.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.