CZ EN

Ministerstvo financí k údajné rezignaci náměstků

"Konflikt na financích. Dva Babišovi náměstci hrozí odchodem"
Zdroj: Echo24.cz | Datum 3.3.2015 | Rubrika: Domov

Reakce MF:

Server Echo24.cz ve svém článku „Konflikt na financích. Dva Babišovi náměstci hrozí odchodem“ zveřejnil nepravdivou informaci o personálních změnách na Ministerstvu financí. Podle serveru, jehož informaci převzala další média, nabídli náměstci ministra Simona Hornochová a Lukáš Wagenknecht svoji rezignaci. Údajně v souvislosti s projektem Elektronické evidence tržeb. Tato informace je nepravdivá a zcela smyšlená.

Informace o rezignaci paní Hornochové a pana Wagenknechta jsou holý výmysl. Projekt Elektronické evidence tržeb je prioritou vlády i Ministerstva financí. Personální změny na postech náměstků, kteří se mimo jiné tomuto projektu dlouhodobě věnují, nedávají v současnosti nejmenší smysl.

„Rezignaci jsem nikomu nenabízela a nikdo ji po mne nežádal. Na projektu EET, stejně jako na dalších úkolech souvisejících s daňovou agendou nadále intenzivně pracuji,“ uvedla Simona Hornochová. Ve stejném duchu se vyjádřil i Lukáš Wagenknecht.

Dezinformace serveru Echo24.cz je další ze série účelově zavádějících či smyšlených informací, kterými se tento server snaží napadat projekt Elektronické evidence tržeb a i další činnost Ministerstva financí.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.