CZ EN

V Účtenkovce se bude nově soutěžit o vůz Citroën C3 Aircross

V Účtenkovce se bude od nejbližšího slosování, které proběhne 15. listopadu 2018, soutěžit o nový typ vozu. Výhrou, ve které odjede druhý nejšťastnější soutěžící v následujících šesti slosováních, bude nový model Citroën C3 Aircross s benzínovým motorem o obsahu 1,2 (výkon 81 kW), v bílé barvě.

Vůz je vybaven klimatizací, zadními parkovacími senzory, systémem na rozpoznávání dopravních značek omezujících rychlost, varováním před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu a palubním počítačem. Součásti výbavy vozu je 6 airbagů, elektronický stabilizační systém ESP s protiblokovacím systémem brzd ABS, asistentem rozjezdu HLA a další bohatou výbavou. Vítězným dodavatelem je autosalon Brnocar a.s., který v rámci výběrového řízení nabídl nejvýhodnější nabídku.

O nový Citroën C3 Aircross můžete soutěžit už nyní se svými říjnovými účtenkami, které zaregistruje na webu Účtenkovky nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Nezapomeňte, že říjnové účtenky můžete registrovat až do 12. 11. 2018 včetně. Losujeme již 15. 11. 2018.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.