CZ EN

Nahlédněte do budovy Ministerstva financí

Ministerstvo financí spouští na svých internetových stránkách první virtuální prohlídku. Navazujeme tak na pozitivní ohlasy ke dni otevřených dveří, kdy budovu Ministerstva financí navštívilo 1322 návštěvníků, kteří si mohli prohlédnout zajímavé a architektonicky cenné prostory a podívat se do kanceláří a zasedaček, ve kterých ministři financí a jejich spolupracovníci pracují.

„Rozhodli jsme se pro ty, kteří nestihli den otevřených dveří, nebo se z důvodu omezené kapacity k nám už nedostali, připravit alespoň malou ukázku toho, jak to u nás vypadá. Pevně doufám, že se za námi vydají v říjnu 2018, kdy plánujeme brány ministerstva otevřít podruhé,“ uvedla ministryně financí Alena Schillerová.

Každý si teď může z pohodlí domova pomocí virtuální prohlídky prohlédnout zajímavý interiér a exteriér bývalého klášterního komplexu řádových sester přestavěného na kanceláře se zachováním původní architektury a přistavěné budovy v Letenské ulici na Malé Straně, kde od roku 1921 úřaduje ministr financí. Navíc je návštěvníkům u virtuální prohlídky připraven i stručný historický výklad místa, které si právě prohlížejí. Budou se tak cítit jako při opravdové prohlídce s průvodcem.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.