CZ EN

Závěrečná konference Programu CZ02

Dne 28. 3. 2017 se v Trojském zámku v Praze uskutečnila Závěrečná konference Programu CZ02 - Biodiverzita, monitoring a změna klimatu, který je podporován z fondů Islandu, Lichtenštejnska a Norska, neboli EHP fondů 2009-2014.

Při této příležitosti se v Trojském zámku sešli zástupci z Ministerstva financí, Ministerstva životního prostředí, Velvyslanectví Norského království v Praze a Norské agentury pro životní prostředí, spolu s příjemci grantů a partnery projektů, aby shrnuli dosavadní výsledky programu a vyměnili si zkušenosti s realizací programu a podpořených projektů.

Z EHP fondů 2009-2014 bylo vyčleněno na podporu životního prostředí v České republice přes 455 miliónů korun. Prostřednictvím Programu CZ02 „Biodiverzita, monitoring a změna klimatu“ získalo finanční prostředky přes 80 velkých i menších projektů, které cílí především na záchranu druhové rozmanitosti, ale i zachování ekosystémů či adaptaci na změnu klimatu.

Na konferenci byly prezentovány vybrané podpořené projekty a jejich dosavadní výsledky. Konference se tak stala místem pro vzájemné sdílení zkušeností, které budou moci být využity pro zlepšení implementace programu i projektů v rámci dalšího, právě připravovaného, období EHP fondů v České republice.

Více informací o Programu CZ02 a EHP fondech: www.eeagrants.cz.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.