CZ EN

Účtenkovka má své první výherce

Ministerstvo financí zveřejňuje na svých stránkách kompletní výherní listinu historicky prvního slosování účtenkové loterie v ČR, která obsahuje seznam všech 21 025 vítězných BKP kódů. Slosování, které zajišťuje společnost Sazka, proběhlo prostřednictvím certifikovaného generátoru náhodných čísel (tzv. RNG). Ministerstvo financí dohlíželo na slosování i pomocí dalších kontrolních nástrojů, jako je např. osobní přítomnost 2 zástupců rezortu u slosování. Slosování proběhlo v naprostém pořádku.

„Všem dnešním výhercům Účtenkovky gratuluji a těm, kteří nevyhráli, přeji hodně štěstí v dalším slosování 15. prosince,“ říká ministr financí Ivan Pilný. „Zájem o Účtenkovku byl enormní, takže i při počtu výher přesahujícím 21 000 byla dnes matematická realita neúprosná. Pokud se naplní známé rčení, tak půl milionu lidí bude mít štěstí v lásce. To je také dobrá zpráva pro státní rozpočet,“ usmívá se Ivan Pilný.

Budou-li výherci hlavních pěti výher souhlasit, budou jim výhry předány formou dárkového šeku při slavností příležitosti. Více informací na webu www.uctenkovka.cz.

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.